Palvelut

Voit varata ajan pitkäaikaiseen, Kelan tukemaan psykoterapiaan, lyhytterapiaan sekä yksittäisiin käynteihin. Terapian kesto päätetään yhdessä asiakkaan kanssa tai lääkärin lähetteen perusteella. Itsemaksavana et tarvitse lähetettä. Arviokäynnit (1-2kpl) ovat omakustanteisia. 

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Nuoret 16-25v, yksilöterapia, vanhempien ohjauskäynnit, aikuiset 26-67v, yksilöterapia. Voidaan toteuttaa myös kokonaan tai osittain etäterapiana.

Kuntoutuspsykoterapiaan tarvitset psykiatrin B-lausunnon. Kuntoutuspsykoterapia on kestoltaan keskimäärin 1-3 v. Kelan korvaus kuntoutuspsykoterapiasta on 57,60e/45min. 

Lyhytterapia

Aina ei ole tarvetta pitkäaikaiselle terapialle. Elämäntilanteestamme riippuen voimme tarvita myös pikaista keskusteluapua nopealla aikataululla. Yksittäiset käynnit ja lyhytterapia (esim. 5-20 krt) tarjoavat siihen apua vaivattomasti ja helposti. 

Etäterapia

Toteutetaan Google Meetilla, WhatsApp -videopuheluna, FaceTimella tai puhelimitse. Sinulla on mahdollisuus myös henkilökohtaisiin vastaanottokäynteihin. Normaali Kela-korvaus.