Palvelut

Voit varata ajan pitkäaikaiseen Kelan kuntoutuspsykoterapiaan tai Pohteen tukemaan psykoterapiaan (lääkinnällinen kuntoutus), lyhytpsykoterapiaan tai yksittäisiin käynteihin. Terapian kesto päätetään yhdessä asiakkaan kanssa tai lääkärin lähetteen perusteella. Itsemaksavana et tarvitse lähetettä. Kuntoutuspsykoterapian arviokäynnit ovat omakustanteisia. 

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Nuoret 16-25v, yksilöterapia, vanhempien ohjauskäynnit, aikuiset 26-67v, yksilöterapia. Voidaan toteuttaa myös kokonaan tai osittain etäterapiana.

Kuntoutuspsykoterapiaan tarvitset psykiatrin B-lausunnon. Kuntoutuspsykoterapia on kestoltaan 1-3 v. Kelan korvaus kuntoutuspsykoterapiasta on 57,60e/45min.

Pohteen lääkinnällinen kuntoutus 

Ota yhteyttä terveyskeskukseen/hyvinvointikeskukseen tai alueesi mielenterveysneuvolaan ja tiedustele mahdollisuutta saada psykoterapiaa lääkinnällisenä kuntoutuksena. 


Lyhytpsykoterapia

Aina ei ole tarvetta pitkäaikaiselle terapialle. Elämäntilanteestamme riippuen voimme tarvita myös pikaista keskusteluapua nopealla aikataululla. Yksittäiset käynnit ja lyhytterapia (esim. 3-20 krt) tarjoavat siihen apua vaivattomasti ja helposti. 

Etäpsykoterapia

Toteutetaan Minduu Prolla, Google Meetilla, WhatsApp -videopuheluna, FaceTimella tai puhelimitse. Sinulla on mahdollisuus myös henkilökohtaisiin vastaanottokäynteihin. Normaali Kela-korvaus.